Откриха 243 000 контрабандни цигари без акциз в квартал „Христо Смирненски“

В рамките на планираните мерки за пресичане на престъпления с акцизни стоки на територията на областната дирекция на МВР, вчера екипи на отдела предприели проверка на придобита информация за незаконно съхранение на тютюневи изделия без български бандерол. При процесуално-следствени действия в гаражна клетка на подземен паркинг в квартал „Христо Смирненски“ са открити общо 243 хиляди къса контрабанди цигари от различни марки, без платен акциз. 61-годишният ползвател на помещението е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по документирането му продължава под надзора на прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Контрабанда на цигари без акциз

В рамките на планираните мерки за пресичане на престъпления с акцизни стоки на територията на областната дирекция на МВР, вчера екипи на отдела предприели проверка на придобита информация за незаконно съхранение на тютюневи изделия без български бандерол.

При процесуално-следствени действия в гаражна клетка на подземен паркинг в квартал „Христо Смирненски“ са открити общо 243 хиляди къса контрабанди цигари от различни марки, без платен акциз.

61-годишният ползвател на помещението е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по документирането му продължава под надзора на прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини