Икономическа полиция откри фалшиви европалети в база на търговско дружество

Незаконна дейност по линия на интелектуалната собственост е пресечена при спецакция на служители от отдел „Икономическа полиция“ в Пловдив. В база на търговско дружество е установено, че се произвеждат, съхраняват и разпространяват европалети, означени със знаци на регистрирана търговска марка без съгласие на правопритежателите. При процесуално-следствените действия са иззети около 5350 европалети, метални отливки с щампи на печати и други веществени доказателства. Срещу двамата представители на дружеството е образувано досъдебно производство по чл. 172б от НК. Работата по документиране на случая продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР
Снимка: МВР

Незаконна дейност по линия на интелектуалната собственост е пресечена при спецакция на служители от отдел „Икономическа полиция“ в Пловдив.

В база на търговско дружество е установено, че се произвеждат, съхраняват и разпространяват европалети, означени със знаци на регистрирана търговска марка без съгласие на правопритежателите. При процесуално-следствените действия са иззети около 5350 европалети, метални отливки с щампи на печати и други веществени доказателства.

Срещу двамата представители на дружеството е образувано досъдебно производство по чл. 172б от НК. Работата по документиране на случая продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини