Отборът на Ботев Пловдив стартира лятната си подготовка

Отборът на Ботев (Пловдив) стартира лятната си подготовка. Малко след 19:00 ч. Станислав Генчев изведе „жълто-черните“ на стадион „Христо Ботев“. В началните минути Отец Васил благослови тима на „канарчетата“, пожела успех на ботевистите и подари икона на Света Богодорица. Последваха бурни аплодисменти и песни от феновете, които бяха заели местата си на Южната трибуна. „Жълто-черните“ направиха първата си тренировка за новия сезон, като единствено за Атанас Чернев бяха предвидени индивидуални занимания. В петък отборът на Ботев (Пловдив) заминава на лагер в Банско, като групата за него ще бъде обявена в сутрешните часове на петъчния ден.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Отборът на Ботев Пловдив стартира лятната си подготовка

Отборът на Ботев (Пловдив) стартира лятната си подготовка. Малко след 19:00 ч. Станислав Генчев изведе „жълто-черните“ на стадион „Христо Ботев“.

В началните минути Отец Васил благослови тима на „канарчетата“, пожела успех на ботевистите и подари икона на Света Богодорица.

Последваха бурни аплодисменти и песни от феновете, които бяха заели местата си на Южната трибуна. „Жълто-черните“ направиха първата си тренировка за новия сезон, като единствено за Атанас Чернев бяха предвидени индивидуални занимания.

В петък отборът на Ботев (Пловдив) заминава на лагер в Банско, като групата за него ще бъде обявена в сутрешните часове на петъчния ден.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини