Отборът на Ботев Пловдив допусна загуба при визитата си на Черно море

Отборът на Ботев (Пловдив) допусна загуба при визитата си на Черно море. Двубоят от 11-ия кръг на Първа Лига се игра на стадион „Тича“ във Варна. „Канарчетата“ получиха солидна подкрепа от сектора за гости, а бултрасите не спираха да подкрепят отбора през всичките 90 минути. Срещата започна с преса от страна на „моряците“ които успяха да отнемат топката в средата на терена. След това Александър Василев стреля от дистанция, а топката срещна напречната греда. В 8-мата минута Черно море продължиха атакуващия си ход. Атанас Илиев изведе Мазир Сула, той напредна в наказателното поле, след което пусна остър пас, който обаче бе пресечен от Даниел Кайзер. В 19-тата минута на мача падна и попадението за „моряците“ – Антоан Конте не успя да изчисти топката в наказателното поле, а Атанас Илиев се възползва и вкара във вратата ни за 1-0. До края на първата част, Йонас Тамм бе в положение в което можеше да засече топката с левия си крак, но топката мина над вратата. Втората част на срещата за Ботев започна с тройна смяна отстрана на Душан Керкез – Красиан Колев, Мартин Секулич и Самуел Акере отстъпиха местата си на Николай Минков, Уме и Фаустас. До края на срещата, домакините от Черно море продължиха своя натиск пред нашата врата. Ботев имаше възможност в […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Отборът на Ботев Пловдив допусна загуба при визитата си на Черно море

Отборът на Ботев (Пловдив) допусна загуба при визитата си на Черно море. Двубоят от 11-ия кръг на Първа Лига се игра на стадион „Тича“ във Варна.

„Канарчетата“ получиха солидна подкрепа от сектора за гости, а бултрасите не спираха да подкрепят отбора през всичките 90 минути.

Срещата започна с преса от страна на „моряците“ които успяха да отнемат топката в средата на терена. След това Александър Василев стреля от дистанция, а топката срещна напречната греда. В 8-мата минута Черно море продължиха атакуващия си ход. Атанас Илиев изведе Мазир Сула, той напредна в наказателното поле, след което пусна остър пас, който обаче бе пресечен от Даниел Кайзер.

В 19-тата минута на мача падна и попадението за „моряците“ – Антоан Конте не успя да изчисти топката в наказателното поле, а Атанас Илиев се възползва и вкара във вратата ни за 1-0. До края на първата част, Йонас Тамм бе в положение в което можеше да засече топката с левия си крак, но топката мина над вратата.

Втората част на срещата за Ботев започна с тройна смяна отстрана на Душан Керкез – Красиан Колев, Мартин Секулич и Самуел Акере отстъпиха местата си на Николай Минков, Уме и Фаустас.

До края на срещата, домакините от Черно море продължиха своя натиск пред нашата врата. Ботев имаше възможност в наказателното поле на Черно море в 83-тата минута, но след серия от рикушети топката излезе в аут.

СЪСТАВЪТ НА БОТЕВ: Кайзер, Тамм, Секулич, Попов (К), Ето’o, Акере, Конте, Перера, Ннади, Балоянис, Колев
РЕЗЕРВИ: Смъркалев, Степонавичус, Минков, Работов, Думбуя, Карабельов, Балтанов, Уме, Чернев

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни