Избори 2024

Водещи новини

От ИТН отрекоха да има разцепление в структурите на партията в област Пловдив

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Слави Трифонов - Има такъв народ
Снимка: Фейсбук

Областната организация на ПП “Има такъв народ“ в област Пловдив и всичките общински структури в нея са единни. Членовете в тях работят активно и отговорно за  по-доброто настояще и бъдеще на страната.

Това заявиха в позиция от ИТН по повод изявленията на бившия координатор на партията за пловдивската община „Марица“ Петър Какалчев, който съобщи, че цялата структура на ИТН там напуска партията.

„Легитимността в „Има такъв народ“ е от изключителна важност и има своето приоритетно значение. Петър Какалчев отдавна не е координатор в политическата структура на партията в община Марица.

В този смисъл той няма правото да говори от името на структурата и партията. Важно е да се заяви съвсем категорично, че казаното от него не отговаря на истината. Общинската организация на „Има такъв народ“ в „Марица“ има действаща структура и легитимно избран координатор.

Областната структура и общинските организации на „Има такъв народ“ в Пловдивска област продължават да работят заедно и няма разцепление“, допълват още в позицията си от ИТН.

В пост в социалните мрежи Слави Трифонов коментира, че изнесената информация от бившия координатор е лъжа.

„Това е истината. Т.е. това е моята дума и истината срещу думата на хора, които лъжат и тяхната лъжа. Айде, да видим сега кое е вярно и кое ще победи“, казва още лидерът на ИТН.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив