ОП „Градини и паркове“ почиства 4 километра пътеки на Младежкия хълм

След сигнал на граждани, че част от пътеките на Младежкия хълм са труднопроходими, екип на „Градини и паркове“  започна почистването на входната алея откъм бул. „Васил Априлов“. „Заради избуялата храстовидна растителност достъпът наистина бе затруднен, но след премахването ѝ пловдивчани спокойно ще могат да се изкачват по хълма“, коментира директорът на общинското предприятие Веселин Козарев. Той благодари за гражданската активност на пловдивчанина Стоян Стоянов, лично картирал близо 4 километра пътеки, които предстои да бъдат почистени. Телефонът на „Градини и паркове“ за сигнали е 032/624 301.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Младежкия хълм - почистване
Снимка: Община Пловдив

След сигнал на граждани, че част от пътеките на Младежкия хълм са труднопроходими, екип на „Градини и паркове“  започна почистването на входната алея откъм бул. „Васил Априлов“.

„Заради избуялата храстовидна растителност достъпът наистина бе затруднен, но след премахването ѝ пловдивчани спокойно ще могат да се изкачват по хълма“, коментира директорът на общинското предприятие Веселин Козарев.

Той благодари за гражданската активност на пловдивчанина Стоян Стоянов, лично картирал близо 4 километра пътеки, които предстои да бъдат почистени.

Телефонът на „Градини и паркове“ за сигнали е 032/624 301.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини