Омбудсманът на Пловдив свиква работна среща заради пробива под Водната палата

Омбудсманът на Пловдив свиква работна среща по казуса с пробива под Водната палата. Поводът е внесен сигнал от граждани, подкрепен от 743-ма човека, чрез който се изявява категорично несъгласие със започналия строеж на съоръжението. Заради повишеното обществено напрежение и ще бъде отправена покана покана към всички засегнати страни – граждани, Обществения съвет към местния парламент,  експерти на Община Пловдив, представители на Камарата на архитектите и Камарата на инженерите и представители на проектантския екип. Очакванията са срещата да бъде проведена във възможно най-кратък  срок.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Борислав Стаматов - омбудсман

Омбудсманът на Пловдив свиква работна среща по казуса с пробива под Водната палата. Поводът е внесен сигнал от граждани, подкрепен от 743-ма човека, чрез който се изявява категорично несъгласие със започналия строеж на съоръжението.

Заради повишеното обществено напрежение и ще бъде отправена покана покана към всички засегнати страни – граждани, Обществения съвет към местния парламент,  експерти на Община Пловдив, представители на Камарата на архитектите и Камарата на инженерите и представители на проектантския екип.

Очакванията са срещата да бъде проведена във възможно най-кратък  срок.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни