Ограничават движението в подножието на Античния театър за няколко часа

Движението на пътни превозни средства в дясната лента на западното платно на бул. „Цар Борис ІІІ Обединител” в участъка от края на южната страна на тунела  до кръстовището с ул. „Света Петка” ще бъде ограничено на 5 октомври от 16:45 ч. до 17:45 ч. и от 20:00 до 21:00 ч., съобщават от „Организация и контрол на транспорта“. Това се налага, за да се  осигури безопасността на движението при официалното откриване на Европейското първенство по мажоретни спортни дисциплини, което ще се състои на Античния театър. Пловдив ще бъде домакин на Европейското първенство по мажоретни спортни дисциплини Там ще спират автобусите със състезателите. След това рейсовете  незабавно ще  бъдат насочвани за паркиране на ул. „Найчо Цанов“ – в дясната лента на югозападното платно, в участъка от ул. „Антон Папазов“ до бул. „Освобождение“, където движението ще бъде ограничено от 17:00 ч. до 21:00 ч.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Тунелът под Античния театър в Пловдив

Движението на пътни превозни средства в дясната лента на западното платно на бул. „Цар Борис ІІІ Обединител” в участъка от края на южната страна на тунела  до кръстовището с ул. „Света Петка” ще бъде ограничено на 5 октомври от 16:45 ч. до 17:45 ч. и от 20:00 до 21:00 ч., съобщават от „Организация и контрол на транспорта“.

Това се налага, за да се  осигури безопасността на движението при официалното откриване на Европейското първенство по мажоретни спортни дисциплини, което ще се състои на Античния театър.

Пловдив ще бъде домакин на Европейското първенство по мажоретни спортни дисциплини

Там ще спират автобусите със състезателите. След това рейсовете  незабавно ще  бъдат насочвани за паркиране на ул. „Найчо Цанов“ – в дясната лента на югозападното платно, в участъка от ул. „Антон Папазов“ до бул. „Освобождение“, където движението ще бъде ограничено от 17:00 ч. до 21:00 ч.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини