Огнеборци спасиха живота на 67-годишен мъж в Пловдив

Огнеборци спасиха живота на 67-годишен мъж в Пловдив, след пожар в съседен апартамент. Огънят, който е тръгнал от кухненско помещение на 4-ти етаж на улица „Бряст“ е засегнал и тераса на 5-ти етаж. От жилището там е евакуиран мъжът, който е вдишал дим. След незабавната намеса на медицински екип, няма опасност за живота му. Експедитивната реакция на два екипа огнеборци от Първа служба е предотвратила по-сериозни щети, тъй като на терасата, преустроена като кухня, се намирали и две газови бутилки. Пожарникарите са извели от жилищния блок и двама по-възрастни съседи. Съветваме ви да проверявате редовно изправността на уредите, които използват вашите по-възрастни близки и родители и да им напомняте правилата за безопасност при боравене с тях.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пожар в блок в Пловдив
Снимка: Пожарна Пловдив
Огнеборци спасиха живота на 67-годишен мъж в Пловдив, след пожар в съседен апартамент. Огънят, който е тръгнал от кухненско помещение на 4-ти етаж на улица „Бряст“ е засегнал и тераса на 5-ти етаж. От жилището там е евакуиран мъжът, който е вдишал дим. След незабавната намеса на медицински екип, няма опасност за живота му.
Експедитивната реакция на два екипа огнеборци от Първа служба е предотвратила по-сериозни щети, тъй като на терасата, преустроена като кухня, се намирали и две газови бутилки. Пожарникарите са извели от жилищния блок и двама по-възрастни съседи.
Съветваме ви да проверявате редовно изправността на уредите, които използват вашите по-възрастни близки и родители и да им напомняте правилата за безопасност при боравене с тях.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини