ОДМВР – Пловдив с уточнение за предстоящото дерби между Ботев и Левски

Във връзка с публично оповестена информация на пресконференция днес на стадион „Христо Ботев” за предвидена възможност за паркиране на автомобили на фенове на гостуващия отбор в предстоящото дерби на 29 април, ОДМВР – Пловдив внася следното уточнение: Все още не е определено конкретното място, което да послужи за групово паркиране. В процес на обсъждане са и всички възможности около временната организация на движение, която ще се въведе в деня на футболната среща. Включително се предвижда и затваряне на улици и булеварди в близост до стадион „Христо Ботев”, които да послужат за паркиране на автомобилите на зрителите на мача. Всички подробности около мерките за охрана на обществения ред и обезпечаване на пътната безопасност преди, по време и след спортната среща ще бъдат представени от полицията на брифинг следващата седмица.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Стадион Христо Ботев, Колежа

Във връзка с публично оповестена информация на пресконференция днес на стадион „Христо Ботев” за предвидена възможност за паркиране на автомобили на фенове на гостуващия отбор в предстоящото дерби на 29 април, ОДМВР – Пловдив внася следното уточнение:

Все още не е определено конкретното място, което да послужи за групово паркиране. В процес на обсъждане са и всички възможности около временната организация на движение, която ще се въведе в деня на футболната среща. Включително се предвижда и затваряне на улици и булеварди в близост до стадион „Христо Ботев”, които да послужат за паркиране на автомобилите на зрителите на мача. Всички подробности около мерките за охрана на обществения ред и обезпечаване на пътната безопасност преди, по време и след спортната среща ще бъдат представени от полицията на брифинг следващата седмица.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини