Общински съветници предлагат община Пловдив да купи парка зад хотел Санкт Петербург

Предложението на общинските съветници от „Кауза България“, ВМРО и ЗС „Александър Стамболийски“ за придобиване от община Пловдив на парка зад хотел „Санкт Петербург“ в „Северен“ ще бъде разгледано днес от ОбС на града на тепетата. Теренът е предвиден за застрояване. Старейшините от трите групи предлагат да се гласува мандат на кмета Здравко Димитров за преговори със собственика на имота за обезщетение на база реална пазарна оценка. Още преди 4 години пловдивчани излязоха на редица протести срещу застрояването на парка. Казусът е в съда и продължава и към днешна дата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Парк зад хотел Санкт Петербург в Пловдив

Предложението на общинските съветници от „Кауза България“, ВМРО и ЗС „Александър Стамболийски“ за придобиване от община Пловдив на парка зад хотел „Санкт Петербург“ в „Северен“ ще бъде разгледано днес от ОбС на града на тепетата.

Теренът е предвиден за застрояване. Старейшините от трите групи предлагат да се гласува мандат на кмета Здравко Димитров за преговори със собственика на имота за обезщетение на база реална пазарна оценка.

Още преди 4 години пловдивчани излязоха на редица протести срещу застрояването на парка. Казусът е в съда и продължава и към днешна дата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни