ОбС не прие предложението за сключване на анекс към договора за ползване на Колежа

Общинският съвет на Пловдив не прие предложението за сключване на анекс към договора за ползване на Колежа между Общината и футболен клуб „Ботев“ Пловдив. „Тази точка дава възможност и право на клуба да инвестира средства за собствена сметка по проекта на стадион „Христо Ботев“ за СМР и дейности, които не са включени в КСС. В КСС на проекта НЕ фигурират някои от дейностите, за които Колежа трябва да получи категория 4 на УЕФА. Ако клубът вложи средства за тези дейности без решение на Общинския съвет, той няма да може да възстанови ДДС“, заяви вече в позиция по повод предложението строителят на стадиона Илиян Филипов. То обаче беше отхвърлено без никакви дебати с 15 гласа „за“, 5 „против“ и 21 „въздържал се“. Точката щеше да даде възможност за удължаване срока на ползване на клубния стадион на „Ботев“ Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Стадион Христо Ботев - Колежа

Общинският съвет на Пловдив не прие предложението за сключване на анекс към договора за ползване на Колежа между Общината и футболен клуб „Ботев“ Пловдив.

„Тази точка дава възможност и право на клуба да инвестира средства за собствена сметка по проекта на стадион „Христо Ботев“ за СМР и дейности, които не са включени в КСС.

В КСС на проекта НЕ фигурират някои от дейностите, за които Колежа трябва да получи категория 4 на УЕФА.

Ако клубът вложи средства за тези дейности без решение на Общинския съвет, той няма да може да възстанови ДДС“, заяви вече в позиция по повод предложението строителят на стадиона Илиян Филипов.

То обаче беше отхвърлено без никакви дебати с 15 гласа „за“, 5 „против“ и 21 „въздържал се“. Точката щеше да даде възможност за удължаване срока на ползване на клубния стадион на „Ботев“ Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини