Новият кмет на Северен Венцислава Любенова със заявка за редовни отчети пред гражданите

Новият кмет на район „Северен“ Венцислава Любенова обяви, че регулярно ще се отчита за постигнатите резултати и направеното от нея и екипа ѝ пред гражданите. Ето каква информация даде тя за изминалата седмица. Скъпи, съграждани! Измина още една интензивна работна седмица от първия ми месец като районен кмет на нашия район “Северен”. Още веднъж искам да Ви уверя, че с екипа ми работим неуморно за това Вие да живеете по-добре във Вашия квартал и на Вашата улица. На официалната страница на района и в личния си профил редовно ще давам пред Вас отчет за свършеното от екипа ми, защото всички сме убедени, че трябва да Ви запознаваме с всяка предприета стъпка. Това е Ваше право! Цялата минала седмица посветихме на най-малките, но най-важните – нашите деца, нашето бъдеще: Посетихме градини, ясли и млечни кухни, за да се запознаем с екипа ми на място как и в какви условия се отглеждат, обучават и хранят децата ни. Тези срещи и проверки ще са ежемесечни. Ще търсим различни форми – проекти; привличане на експерти, програми и организации за подобряване качеството на услугите. Твърдо вярваме, че родителският контрол, но и подкрепата от страната на родителите, е от ключово значение.Бъдете сигурни, че важните въпроси ще […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Венцислава Любенова - кмет на район Северен

Новият кмет на район „Северен“ Венцислава Любенова обяви, че регулярно ще се отчита за постигнатите резултати и направеното от нея и екипа ѝ пред гражданите. Ето каква информация даде тя за изминалата седмица.

Скъпи, съграждани!

Измина още една интензивна работна седмица от първия ми месец като районен кмет на нашия район “Северен”. Още веднъж искам да Ви уверя, че с екипа ми работим неуморно за това Вие да живеете по-добре във Вашия квартал и на Вашата улица.

На официалната страница на района и в личния си профил редовно ще давам пред Вас отчет за свършеното от екипа ми, защото всички сме убедени, че трябва да Ви запознаваме с всяка предприета стъпка. Това е Ваше право!

Цялата минала седмица посветихме на най-малките, но най-важните – нашите деца, нашето бъдеще:

Посетихме градини, ясли и млечни кухни, за да се запознаем с екипа ми на място как и в какви условия се отглеждат, обучават и хранят децата ни.

Тези срещи и проверки ще са ежемесечни. Ще търсим различни форми – проекти; привличане на експерти, програми и организации за подобряване качеството на услугите.

Твърдо вярваме, че родителският контрол, но и подкрепата от страната на родителите, е от ключово значение.Бъдете сигурни, че важните въпроси ще решаваме заедно на редовни срещи.

Безопасността на всички граждани на района бе темата на срещата ми с началника на Трето районно управление на пловдивската полиция. Ще работим в сътрудничество и за повишаването на сигурността в района.

И тази седмица вратите на кабинета ми бяха отворени за гражданите и техните сигнали и очаквания. От тях научихме за различни проблеми и замърсявания и незабавно образувахме проверки. Разпоредих по – ускорени проверки на сигналите и очаквам експертите от различните ни отдели бързо да излязат със становища.

Срещите ми с Вас са предвидени за дните в сряда и четвъртък, между 15 и 17 часа. За да не чакате, може предварително да се запишете за приемното време. Но това е само условно, защото постоянно сме на разположение за всичко важно за Вас. За улеснение може да ползвате и електронната ни поща: [email protected]. Там очакваме и Вашите сигнали.

Продължаваме и с вътрешните проверки в администрацията, за да разберем всички какви договори са сключвани и какво е финансовото състояние на кметството.

Изисках доклади от всички служители в районното кметство за състоянието в техния ресор, както и начини за подобряване на качеството на предлаганите услуги и административното обслужване.

За да следите своевременно какво правим, Ви приканваме да харесате страницата на район “Северен” във Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=61553585579485

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини