Избори 2024

Водещи новини

Нови детски площадки за игра радват малчуганите от детска ясла Мечо пух в Северен

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Нови детски площадки за игра радват малчуганите от детска ясла Мечо пух в Северен

Нови детски площадки за игра радват малчуганите от детска ясла „Мечо пух“ в „Северен“, съобщи кметът на района Стоян Алексиев. Те са факт благодарение на сътрудничеството между кметството, родителите и екипа на детското заведение.
„Погрижихме се и възпитаниците на ДЯ “ Мечо пух“ в „Северен“ да играят на две нови безопасни детски площадки. Адмирации за съдействието на родителите“, заяви Алексиев.

Той отново припомни, че грижата за най-малките жители на района е сред основните приоритети в работата на екипа му. Доказателство за това са изградените от началото на мандата му 23 модерни и безопасни детски площадки в различните квартали.

„Освен това работим активно за разкриване на още места в детските заведения. Имаме проект и строително разрешение за градина с физкултурен салон за 4 групи на ъгъла на улиците „Победа“ и „Св. Иван Рилски“. Проектираме още една нова детска градина с физкултурен салон за 4 групи за 100 деца в двора на ДГ „Бреза“. Това означава допълнителни над 200 места за най-малките жители на района“, припомни кметът на „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

Информация

Категории

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив