Избори 2024

Водещи новини

Нова организация на движението по бул. Дунав, възстановяват част от Брезовско шосе

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Кръгово на булевард Дунав в Пловдив

Отднес – 7 юни (сряда), се възстановява движението на пътни превозни средства по ул. „Брезовско шосе“ в участъка от кръговото кръстовище с булевардите „Дунав“ и „Цар Борис III Обединител“ до бул. „Северен“. Това съобщиха от „Организация и контрол на транспорта“.

От общинското предприятие напомнят, че пътната отсечка беше затворена заради строително-монтажните работи по изпълнението на Водния проект. Новата временна организация на движение е със срок до 1 ноември. Тя е обозначена със съответните пътни знаци. Хоризонталната маркировка също е временна, тъй като обектът не е предаден. На следващ етап ще бъде положен и износващият пласт асфалт.

Заради напредващите дейности по Водния проект до 1 август се реорганизира движението и по бул. „Дунав“. Северното платно в отсечката от кръговото кръстовище с бул. „Цар Борис III Обединител“ до ул. „Васил Левски“ остава затворено. При досегашната организация движението в южното платно бе двупосочно. От утре обаче там се възстановява еднопосочното движение запад – изток. Промените са обозначени с необходимите пътни знаци и информационни табели.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив