Ние сме Димитър Малинов: жителите на Цалапица излязоха на протест

„Ние сме Димитър Малинов!“, написаха жителите на Цалапица в социалните мрежи. Те излязоха на спонтанен протест в селото по повод убийството на 24-годишния мъж. Причината за шествието е слух, който се разпространява между хората, че освен издирвания 30-годишен мъж, заподозрян в убийството на Димитър, в съучастие с него е била местна фамилия, известна като Близнаците. Хората блокираха движението за малко, но полицията се намесила, за да предотврати безредици. Искаме справедлива присъда както на убиеца на Димитър, така и на неговите евентуални съучастници, написаха те в групата „Всички от Цалапица в една група“. Димитър Малинов изчезна от дома си на 20 юли. След няколкодневно издирване откриха тялото му, заровено на около километър до селото. Заподозрян е 30-годишен мъж, който е избягал в Германия. Той се издирва с европейска заповед.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Ние сме Димитър Малинов: жителите на Цалапица излязоха на протест

„Ние сме Димитър Малинов!“, написаха жителите на Цалапица в социалните мрежи. Те излязоха на спонтанен протест в селото по повод убийството на 24-годишния мъж.

Причината за шествието е слух, който се разпространява между хората, че освен издирвания 30-годишен мъж, заподозрян в убийството на Димитър, в съучастие с него е била местна фамилия, известна като Близнаците.

Хората блокираха движението за малко, но полицията се намесила, за да предотврати безредици. Искаме справедлива присъда както на убиеца на Димитър, така и на неговите евентуални съучастници, написаха те в групата „Всички от Цалапица в една група“.

Димитър Малинов изчезна от дома си на 20 юли. След няколкодневно издирване откриха тялото му, заровено на около километър до селото. Заподозрян е 30-годишен мъж, който е избягал в Германия. Той се издирва с европейска заповед.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив