Неправоспособен шофьор се опита да подкупи полицаи

Неправоспособен шофьор, опитал се да избегне санкция с подкуп на полицаи, бе задържан вчера.  Около 12 ч. екип на РУ-Хисаря, патрулиращ на главен път Пловдив – Карлово, спрял за проверка лек автомобил „Форд“. Установено било, че зад волана е жител на село Дъбене, който не притежава свидетелство за правоуправление и униформените започнали да му съставят акт за нарушението на Закона за движение по пътищата. С намерение да осуети действията им обаче, мъжът сложил банкнота от 100 лева между документите си и ги подал на служителите. Той е отведен за срок до 24 часа в районното управление. Образувано е бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - подкуп

Неправоспособен шофьор, опитал се да избегне санкция с подкуп на полицаи, бе задържан вчера.  Около 12 ч. екип на РУ-Хисаря, патрулиращ на главен път Пловдив – Карлово, спрял за проверка лек автомобил „Форд“.

Установено било, че зад волана е жител на село Дъбене, който не притежава свидетелство за правоуправление и униформените започнали да му съставят акт за нарушението на Закона за движение по пътищата. С намерение да осуети действията им обаче, мъжът сложил банкнота от 100 лева между документите си и ги подал на служителите.

Той е отведен за срок до 24 часа в районното управление. Образувано е бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини