НДСВ ще участва в предсрочните парламентарни избори самостоятелно

„НДСВ ще участва в предсрочните парламентарни избори самостоятелно“. Това заяви председателят Станимир Илчев пред пловдивската структура на партията. На срещата стана ясно още, че партията няма да предпоставя възможни политически конфигурации. Предлаганите политики и готовността за постигане на компромис в името на възстановяването на стабилността и легитимността на държавното управление, ще е сред водещите критерии за определяне на потенциални партньори на партията в следващото Народно събрание.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
НДСВ в Пловдив

„НДСВ ще участва в предсрочните парламентарни избори самостоятелно“. Това заяви председателят Станимир Илчев пред пловдивската структура на партията.

На срещата стана ясно още, че партията няма да предпоставя възможни политически конфигурации. Предлаганите политики и готовността за постигане на компромис в името на възстановяването на стабилността и легитимността на държавното управление, ще е сред водещите критерии за определяне на потенциални партньори на партията в следващото Народно събрание.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини