Намериха мъж да лежи в безпомощно състояние на пейка пред блок в Тракия

Минути преди 20 ч. снощи патрул на Пето РУ бил изпратен на сигнал, че мъж лежи в безпомощно състояние на пейка пред жилищен блок в пловдивския квартал „Тракия“. На място е установена самоличността му – 30-годишен, с криминалистични регистрации. От екип на спешна помощ той е откаран в болница и след прегледа станало ясно, че му е нанесена телесна повреда в резултат на побой. При последвалата незабавна проверка като заподозрян за нападението е задържан друг криминално проявен мъж, на 32 години. По предварителна информация по-рано през деня между двамата възникнало скарване, което прераснало във физическа саморазправа. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 129, ал. 1 от НК, уведомен е дежурен районен прокурор.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, арест

Минути преди 20 ч. снощи патрул на Пето РУ бил изпратен на сигнал, че мъж лежи в безпомощно състояние на пейка пред жилищен блок в пловдивския квартал „Тракия“.

На място е установена самоличността му – 30-годишен, с криминалистични регистрации. От екип на спешна помощ той е откаран в болница и след прегледа станало ясно, че му е нанесена телесна повреда в резултат на побой.

При последвалата незабавна проверка като заподозрян за нападението е задържан друг криминално проявен мъж, на 32 години. По предварителна информация по-рано през деня между двамата възникнало скарване, което прераснало във физическа саморазправа.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 129, ал. 1 от НК, уведомен е дежурен районен прокурор.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини