Избори 2024

Водещи новини

Мъж влачи с колата си охранител на нощно заведение и се заби във витрина на магазин

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
МВР - полицай

Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем 43-годишен мъж, буйствал и влачил с автомобила си охранител пред дискотека в града.

Към 4 часа сутринта възникнал конфликт между мъжа и друг посетител на заведението. Охранителите помолили обвиняемия, който бил в нощния бар с приятелката си, да напусне. След като той отказал, бил изведен навън. Последвали обиди от страна на агресивния мъж към охраната на дискотеката, той се качил се в автомобила си и направил обиколка на паркинга с „дрифт“, събаряйки няколко от конусите отпред.

Един от охранителите се опитал да го спре, като отворил шофьорската врата, но мъжът започнал да го влачи по асфалта. Другите охранители успели да го издърпат, а през това време обвиняемият направил нова маневра, блъснал с автомобила си витрината на съседен магазин и спрял.

Мъжът е дал кръвна проба за изследване за употреба на алкохол и наркотични вещества, като се изчакват резултатите от химическата експертиза, за да се направи преценка за евентуално повдигане и на други обвинения.

Той е задържан за срок до 72 часа. Разследването на случая продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив