Мъж, разхождащ кучето си, беше нападнат и ударен с камък от непознат

Пловдивчанин бе задържан за хулиганска проява. Проверката на служители от Второ РУ започнала по сигнал в неделя – на бул. „Свобода“ мъж, който разхождал кучето си, бил заплашен с физическа саморазправа и ударен с камък от непознат. След множеството процесуално-следствени действия извършителят, на 37 години, е установен и задържан. Материалите по случая са внесени в Районна прокуратура – Пловдив. В рамките на образуваното досъдебно производство мъжът е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 325, ал. 1 от НК, взета му е мярка за неотклонение „подписка“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР
Снимка: МВР

Пловдивчанин бе задържан за хулиганска проява. Проверката на служители от Второ РУ започнала по сигнал в неделя – на бул. „Свобода“ мъж, който разхождал кучето си, бил заплашен с физическа саморазправа и ударен с камък от непознат. След множеството процесуално-следствени действия извършителят, на 37 години, е установен и задържан.

Материалите по случая са внесени в Районна прокуратура – Пловдив. В рамките на образуваното досъдебно производство мъжът е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 325, ал. 1 от НК, взета му е мярка за неотклонение „подписка“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни