Мъж е пострадал сериозно след пожар в жилищна сграда в Пловдив снощи

Мъж е пострадал при пожар снощи в Пловдив. Около 23.15 ч. на спешен тел. 112 постъпила информация за горяща жилищна постройка на ул. „Крали Марко“. Незабавно към адреса са насочени екипи на пожарната, полицията и спешна помощ. Установено е, че пламъците обхванали стая на приземния етаж, а нейният обитател, на 36 години, е транспортиран в болница с изгаряния по тялото. Бързата намеса на пожарникарите предотвратила разрастването на огъня, от който е унищожено домашното имущество на пострадалия. От първоначалния оглед се предполага, че причина за запалването е незагасена цигара. В рамките на образувано досъдебно производство разследващи от Четвърто РУ продължават работата по изясняване на всички факти и обстоятелства, довели до възникване на пожара.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пожарна - пожарникари
Снимка: МВР

Мъж е пострадал при пожар снощи в Пловдив. Около 23.15 ч. на спешен тел. 112 постъпила информация за горяща жилищна постройка на ул. „Крали Марко“.

Незабавно към адреса са насочени екипи на пожарната, полицията и спешна помощ. Установено е, че пламъците обхванали стая на приземния етаж, а нейният обитател, на 36 години, е транспортиран в болница с изгаряния по тялото.

Бързата намеса на пожарникарите предотвратила разрастването на огъня, от който е унищожено домашното имущество на пострадалия. От първоначалния оглед се предполага, че причина за запалването е незагасена цигара.

В рамките на образувано досъдебно производство разследващи от Четвърто РУ продължават работата по изясняване на всички факти и обстоятелства, довели до възникване на пожара.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини