Монтираха нови 15 пейки на бул. „Македония“ в Пловдив

Млади майки и по-възрастни хора се радват на 8-те нови пейки в градинката на бул. „Македония“ и ул. „Горно Броди“. В пешеходната разделителна ивица на булеварда са поставени още 7 нови пейки за удобство на гражданите. Това стана благодарение на поредната съвместна инициатива на дирекция „Екология“ в общината, „Мосю Бриколаж“ и „Градини и паркове“. Пейките са монтирани от служители на общинското предприятие. Директорът Веселин Козарев коментира, че все повече частни компании и граждани дават своя принос за облагородяване на зелените пространства в  Пловдив, като даряват дървета и градински пейки. Една от целите и занапред е привличането на нови партньорства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Монтираха нови 15 пейки на бул. "Македония" в Пловдив

Млади майки и по-възрастни хора се радват на 8-те нови пейки в градинката на бул. „Македония“ и ул. „Горно Броди“. В пешеходната разделителна ивица на булеварда са поставени още 7 нови пейки за удобство на гражданите. Това стана благодарение на поредната съвместна инициатива на дирекция „Екология“ в общината, „Мосю Бриколаж“ и „Градини и паркове“.

Пейките са монтирани от служители на общинското предприятие. Директорът Веселин Козарев коментира, че все повече частни компании и граждани дават своя принос за облагородяване на зелените пространства в  Пловдив, като даряват дървета и градински пейки. Една от целите и занапред е привличането на нови партньорства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини