Младежи пострадаха при пътен инцидент с тротинетка в Пловдив

Четирима в болница след пътни произшествия с индивидуални електрически превозни средства. Катастрофите са регистрирани в Пловдив, Асеновград и Съединение, а потърпевшите са с различни травми и наранявания, без опасност за живота. Алкохолните проби на всички участници са отрицателни. В 17 ч. в петък 16-годишен водач на електрическа тротинетка и момиче на 14 години, което се возило с него, пострадали при сблъсък с лек автомобил на кръстовище между бул. „Шести септември“ и ул.“Орловец“ в областния град. По предварителни данни ударът настъпил, след като индивидуалното превозно средство не спряло на стоп-лента на велоалеята, по която се движило. По случая е образувано досъдебно производство. Последователно в двата почивни дни, поради загуба на контрол, с тротинетка са паднали 36-годишна жена в Съединение и 26-годишен младеж в Асеновград. Двете произшествия са отработени по административен ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Тротинетка

Четирима в болница след пътни произшествия с индивидуални електрически превозни средства. Катастрофите са регистрирани в Пловдив, Асеновград и Съединение, а потърпевшите са с различни травми и наранявания, без опасност за живота. Алкохолните проби на всички участници са отрицателни.

В 17 ч. в петък 16-годишен водач на електрическа тротинетка и момиче на 14 години, което се возило с него, пострадали при сблъсък с лек автомобил на кръстовище между бул. „Шести септември“ и ул.“Орловец“ в областния град. По предварителни данни ударът настъпил, след като индивидуалното превозно средство не спряло на стоп-лента на велоалеята, по която се движило. По случая е образувано досъдебно производство.

Последователно в двата почивни дни, поради загуба на контрол, с тротинетка са паднали 36-годишна жена в Съединение и 26-годишен младеж в Асеновград. Двете произшествия са отработени по административен ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини