Младеж с криминално досие бе задържан за три поредни кражби в Пловдив

Младеж с криминално досие бе задържан за три поредни кражби в Пловдив. Миналата седмица обекти на посегателствата на 23-годишния извършител станали велосипеди, оставени пред сладкарница на бул. „Шести септември“, на входа на голям търговски обект на бул. „Руски“ и в района на кръстовище между бул. „Княгиня Мария Луиза“ и ул. „Арх. Камен Петков“. След съвместно разследване с колегите им от Второ РУ, в петък служители от Шесто РУ заловили техния познайник – жител на квартал „Столипиново“. Пред униформените младежът направил самопризнания, а работата за установяване на съпричастността му и към други подобни кражби продължава. Материалите по образуваните досъдебни производства са докладвани в районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Младеж с криминално досие бе задържан за три поредни кражби в Пловдив. Миналата седмица обекти на посегателствата на 23-годишния извършител станали велосипеди, оставени пред сладкарница на бул. „Шести септември“, на входа на голям търговски обект на бул. „Руски“ и в района на кръстовище между бул. „Княгиня Мария Луиза“ и ул. „Арх. Камен Петков“.

След съвместно разследване с колегите им от Второ РУ, в петък служители от Шесто РУ заловили техния познайник – жител на квартал „Столипиново“. Пред униформените младежът направил самопризнания, а работата за установяване на съпричастността му и към други подобни кражби продължава.

Материалите по образуваните досъдебни производства са докладвани в районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив