Арестуваха 9 души при спецакция по линия наркотици в Пловдив

Деветима арестувани при спецакция по линия „наркотици“ във вторник на територията на областната дирекция на МВР. Двама от извършителите, на 31 и 24 години, са отведени в Първо РУ. Засечен на бул. „Никола Вапцаров“, по-възрастният оказал съпротива на униформените и направил неуспешен опит да погълне пакетче с марихуана. Младежът пък бил спрян на ул. „Иван Гарванов“ и при обиск у него е намерено топче синтетичен канабиноид. За притежание на марихуана други двама мъже, на 40 и 23 години, попаднали във Второ РУ, а с постановление на наблюдаващ районен прокурор първият е приведен в ареста за срок до 72 часа. Междувременно при проверка в квартал „Гагарин“ екип на Трето РУ заловил 30-годишна жена с кокаин, а на бул. „Цар Борис III Обединител“ колегите им от Четвърто РУ хванали непълнолетно момче с цигара със съдържание на марихуана. Арест последвал и за жители на квартал „Изгрев“, на 54 и 39 години, които при вида на полицаи от Шесто РУ изхвърлили на земята саморъчно направен папирос със суха зелена листна маса и топче синтетичен наркотик. Хартиен свитък с марихуана е иззет и от 24-годишен младеж, засечен в парк в село Строево от патрул на РУ-Труд. По случаите са образувани две досъдебни и шест бързи […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, арест

Деветима арестувани при спецакция по линия „наркотици“ във вторник на територията на областната дирекция на МВР.

Двама от извършителите, на 31 и 24 години, са отведени в Първо РУ. Засечен на бул. „Никола Вапцаров“, по-възрастният оказал съпротива на униформените и направил неуспешен опит да погълне пакетче с марихуана. Младежът пък бил спрян на ул. „Иван Гарванов“ и при обиск у него е намерено топче синтетичен канабиноид.

За притежание на марихуана други двама мъже, на 40 и 23 години, попаднали във Второ РУ, а с постановление на наблюдаващ районен прокурор първият е приведен в ареста за срок до 72 часа.

Междувременно при проверка в квартал „Гагарин“ екип на Трето РУ заловил 30-годишна жена с кокаин, а на бул. „Цар Борис III Обединител“ колегите им от Четвърто РУ хванали непълнолетно момче с цигара със съдържание на марихуана.

Арест последвал и за жители на квартал „Изгрев“, на 54 и 39 години, които при вида на полицаи от Шесто РУ изхвърлили на земята саморъчно направен папирос със суха зелена листна маса и топче синтетичен наркотик.

Хартиен свитък с марихуана е иззет и от 24-годишен младеж, засечен в парк в село Строево от патрул на РУ-Труд.

По случаите са образувани две досъдебни и шест бързи производства под наблюдение на районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини