Установени са 26 случая на малолетни и непълнолетни в нощни заведения в Пловдив

26 случая на присъствие на малолетни и непълнолетни в нощни заведения в Пловдив са установени по време на съвместните проверки от екипи на МВР, НАП, БАБХ и РЗИ. Акцията е реализирана под методическото ръководство на сектор „Наркотици“ в главната дирекция, съобщиха от полицията. Обхванати са нощни увеселителни заведения на територията областните дирекции в Пловдив, Велико Търново, Благоевград, Бургас, Варна, Стара Загора и Русе. Извършен е контрол на общо 36 обекта. Установени са четири случая на нерегламентирана употреба на райски газ в заведения във Велико Търново, Русе, София и Бургас. За срок до 24 часа е задържан клиент на един от обектите във Велико Търново, у когото са открити наркотични вещества. Установени са общо 34 случая на нерегламентирано присъствие в нощните заведения на малолетни и непълнолетни, като освен в 26-те в Пловдив, 8 от тях са в Благоевград. В Областните дирекции на МВР Велико Търново, София и Стара Загора са образувани три досъдебни производства, работата по които продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, наркотици

26 случая на присъствие на малолетни и непълнолетни в нощни заведения в Пловдив са установени по време на съвместните проверки от екипи на МВР, НАП, БАБХ и РЗИ. Акцията е реализирана под методическото ръководство на сектор „Наркотици“ в главната дирекция, съобщиха от полицията.

Обхванати са нощни увеселителни заведения на територията областните дирекции в Пловдив, Велико Търново, Благоевград, Бургас, Варна, Стара Загора и Русе.

Извършен е контрол на общо 36 обекта. Установени са четири случая на нерегламентирана употреба на райски газ в заведения във Велико Търново, Русе, София и Бургас. За срок до 24 часа е задържан клиент на един от обектите във Велико Търново, у когото са открити наркотични вещества. Установени са общо 34 случая на нерегламентирано присъствие в нощните заведения на малолетни и непълнолетни, като освен в 26-те в Пловдив, 8 от тях са в Благоевград.

В Областните дирекции на МВР Велико Търново, София и Стара Загора са образувани три досъдебни производства, работата по които продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини