Млада жена бе заловена при опит за кражба от магазин в пловдивски мол

Млада жена бе заловена при за кражба на стоки от магазин в пловдивски мол. Около 17 ч. снощи на тел. 112 било съобщено, че след касовата зона на търговския обект е хваната клиентка с незаплатени дрехи, чанти и маратонки на стойност 350 лева. Полицаи от Шесто РУ са установили самоличността на извършителката – на 28 години, от пазарджишка област. Материалите от проверката са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Служители от РУ-Стамболийски разкриха автор на взломна кражба. Работата започнала в края на миналия месец по постъпила информация за откраднати около 120 лева от монетник на машина за топли напитки в село Куртово Конаре. При разследването са събрани доказателства, че посегателството е дело на местен младеж. Той е задържан за срок до 24 часа. Криминално проявен и осъждан жител на село Труд бе задържан за поредно посегателство. Миналата сряда служители от районното управление предприели активни действия по сигнал за задигнати два мобилни телефона и портмоне с пари от автомобил пред адрес в споменатото село. В резултат на усилената работа вчера разследващите влезли в дирите на 38-годишния извършител. При задържането му той направил самопризнания, а вещите, обект на кражбата, са иззети.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - белезници - Арестувана жена

Млада жена бе заловена при за кражба на стоки от магазин в пловдивски мол. Около 17 ч. снощи на тел. 112 било съобщено, че след касовата зона на търговския обект е хваната клиентка с незаплатени дрехи, чанти и маратонки на стойност 350 лева. Полицаи от Шесто РУ са установили самоличността на извършителката – на 28 години, от пазарджишка област. Материалите от проверката са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.

Служители от РУ-Стамболийски разкриха автор на взломна кражба. Работата започнала в края на миналия месец по постъпила информация за откраднати около 120 лева от монетник на машина за топли напитки в село Куртово Конаре. При разследването са събрани доказателства, че посегателството е дело на местен младеж. Той е задържан за срок до 24 часа.

Криминално проявен и осъждан жител на село Труд бе задържан за поредно посегателство. Миналата сряда служители от районното управление предприели активни действия по сигнал за задигнати два мобилни телефона и портмоне с пари от автомобил пред адрес в споменатото село. В резултат на усилената работа вчера разследващите влезли в дирите на 38-годишния извършител. При задържането му той направил самопризнания, а вещите, обект на кражбата, са иззети.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини