Марихуана е иззета от шофьор, заловен да шофира дрогиран в Пловдив

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Пловдив са регистрирани 9 криминални престъпления, разкрити са 11. Марихуана е иззета от шофьор, заловен да шофира дрогиран в Пловдив. Полицейската проверка е извършена преди дни на бул. „Шести септември“- патрул на Четвърто РУ спрял лек автомобил „Фолксваген“ и с драг чек било установено, че 28-годишният мъж зад волана е под въздействие на наркотични вещества. При обиск у него е открит пакет с близо 28 грама марихуана. По случая е образувано бързо производство. Незаконно оръжие и боеприпаси са иззети от частен имот в село Куртово. При проверка вчера карловски полицаи установили, че местен жител съхранява в дома си пушка и патрони, без необходимите разрешителни документи. С полицейска заповед той е задържан за едно денонощие. Образувано е бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Марихуана, наркотици

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Пловдив са регистрирани 9 криминални престъпления, разкрити са 11.

Марихуана е иззета от шофьор, заловен да шофира дрогиран в Пловдив. Полицейската проверка е извършена преди дни на бул. „Шести септември“- патрул на Четвърто РУ спрял лек автомобил „Фолксваген“ и с драг чек било установено, че 28-годишният мъж зад волана е под въздействие на наркотични вещества. При обиск у него е открит пакет с близо 28 грама марихуана. По случая е образувано бързо производство.

Незаконно оръжие и боеприпаси са иззети от частен имот в село Куртово. При проверка вчера карловски полицаи установили, че местен жител съхранява в дома си пушка и патрони, без необходимите разрешителни документи. С полицейска заповед той е задържан за едно денонощие. Образувано е бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни