Малки и големи се включиха в спортния празник на район „Източен“

Жители на „Източен„, кметът Иван Стоянов и представители на районната администрация взеха активно участие в спортния празник, който се проведе тази неделя на игрищата в квартал „Гладно поле“. Сформираха се отбори по волейбол, футбол и петанк. След оспорвани игри Иван Стоянов и колегите му, показаха, че са в добра физическа форма и тиймовете бяха сред победителите. На спортното игрище на ул. „Ген. Радко Димитриев“ се включиха и ученици, които демонстрираха футболни и волейболни умения. След това на площадката по петанк се проведоха състезания с над 50 участника, като повечето от тях редовно практикуват спорта там. Припомняме, че това е най-модерното игрище за петанк в цял Пловдив, което бе изградено от екипа на Стоянов по желание на гражданите, а до него се поставиха нови пейки и LED осветление.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Спортен празник в район Източен
Снимка: Дарик

Жители на „Източен„, кметът Иван Стоянов и представители на районната администрация взеха активно участие в спортния празник, който се проведе тази неделя на игрищата в квартал „Гладно поле“.

Сформираха се отбори по волейбол, футбол и петанк. След оспорвани игри Иван Стоянов и колегите му, показаха, че са в добра физическа форма и тиймовете бяха сред победителите.

На спортното игрище на ул. „Ген. Радко Димитриев“ се включиха и ученици, които демонстрираха футболни и волейболни умения. След това на площадката по петанк се проведоха състезания с над 50 участника, като повечето от тях редовно практикуват спорта там.

Припомняме, че това е най-модерното игрище за петанк в цял Пловдив, което бе изградено от екипа на Стоянов по желание на гражданите, а до него се поставиха нови пейки и LED осветление.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини