Локомотив Пловдив загуби с минимален резултат от Лудогорец в Разград

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / info@vplovdiv.com
Локомотив Пловдив загуби с минимален резултат от Лудогорец в Разград

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) загуби визитата си на Лудогорец (Разград). „Черно-белите“ играха сърцато, но в 84-ата минута гол на Рик Джонатан донесе победата на домакините.

Официален дебют за Локомтив записаха Марсилио и Хуан Переа.

През първата част домакините бяха по-активни на терена, като създадоха няколко ситуации пред вратата на Мартин Луков. Квадво Дуа, Якуб Пьотровски и Дерой Дуарте се опитаха да затруднят стража на „черно-белите“.

В 65-ата минута, след центриране от корнер, Диниш Алмейда засече с глава, а Мартин Луков трябваше да се намесва и да изчисти от голлинията. В 76-ата минута „орлите“ нацелиха гредата. Центриране на Кайо Видал бе засечено от Ивайло Чочев, който стреля с глава в напречния стълб. В 84-ата минута домакините откриха резултата. Рик Джонатан преодоля Оливер Камдем, напредна и шутира от дистанция, за да реализира за 1:0. Локомотив потърси изравняване в следващите минути, като центиране от дясно бе засечено от Кристиян Пешов – над целта. В заключителните секунди на срещата домакините нацелиха за втори път гредата.

В следващата си среща Локомотив гостува на Ботев (Враца). Двубоят е насрочен за петък (18.10) от 19:30 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл
© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив