Локомотив Пловдив допусна домакинско поражение от ЦСКА 1948 с 0:2

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / info@vplovdiv.com
Локомотив Пловдив допусна домакинско поражение от ЦСКА 1948 с 0 на 2

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) допусна домакинско поражение от ЦСКА 1948. „Черно-белите“ загубиха с 0:2 след попадения на Марио Илиев и Бирсент Карагарен през втората част на срещата.

В 15-ата минута Сердюк от гостите преодоля Павлов, а после и Томов, като ударът му мина встрани от целта. Осем минути по-късно Радослав Кирилов нацели страничната греда на вратата на Локомотив. В 27-ата минута Йохан Нзи стреля по посока вратата на Алекс Божев, стражът на „червените“ спаси.

В 55-ата минута мощен шут на Радослав Кирилов извън наказателното поле бе избит от Кристиан Томов в корнер. Стражът на Локомотив се намеси и четири минути по-късно след шут на Карагарен от наказателното поле. В 71-ата минута гостите от ЦСКА 1948 успяха да открият чрез Марио Илиевски. Малко след това столичани нацелиха страничната греда чрез Илиевски.В 79-ата минута Бирсент Карагарен се освободи от Ангел Лясков и с мощен шут от над 30 метра се разписа за 0:2. В добавеното време на срещата Ивайло Иванов центрира в наказателното поле, където Мартин Петков засече с глава, но стражът на ЦСКА 1948 спаси.

Следващата среща на Локомотив е домакинство на Крумовград в събота (28.09) от 17:00 часа на „Лаута“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл
© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив