Лили Иванова на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023

В церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 специално участие ще вземе Лили Иванова. 10 години след последното си качване на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, Лили Иванова отново ще бъде част от най- престижното музикално събитие у нас. На тазгодишната церемония екипът на БГ Радио ще връчи специална награда на Лили Иванова. Церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 ще се проведе на 27 май в зала Колодрум, Пловдив и ще бъде излъчена на 28 Май, 22:00 ч по NOVA. Церемонията обещава да бъде едно от най-запомнящите се музикални събития за 2023г. Билети може да намерите в мрежата на kupibileti.bg. Международния екип на Марвин Дайтман – арт директор и продуцент на песенния конкурс Евровизия, отново ще се включи в работа по Годишните Музикални Награди на БГ Радио, което обещава една още запомняща се вечер! Вторият етап на гласуването продължава до 26 май. Слушателите могат да дадат гласа си за своя фаворит във всяка категория на www.bgradio.bg. Победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на БГ Радио. Подкрепете своите фаворити и гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 - Лили Иванова

В церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 специално участие ще вземе Лили Иванова. 10 години след последното си качване на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, Лили Иванова отново ще бъде част от най- престижното музикално събитие у нас.

На тазгодишната церемония екипът на БГ Радио ще връчи специална награда на Лили Иванова.

Церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 ще се проведе на 27 май в зала Колодрум, Пловдив и ще бъде излъчена на 28 Май, 22:00 ч по NOVA. Церемонията обещава да бъде едно от най-запомнящите се музикални събития за 2023г. Билети може да намерите в мрежата на kupibileti.bg.

Международния екип на Марвин Дайтман – арт директор и продуцент на песенния конкурс Евровизия, отново ще се включи в работа по Годишните Музикални Награди на БГ Радио, което обещава една още запомняща се вечер!

Вторият етап на гласуването продължава до 26 май. Слушателите могат да дадат гласа си за своя фаворит във всяка категория на www.bgradio.bg. Победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на БГ Радио.

Подкрепете своите фаворити и гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини