Кристиан Вигенин и водачът Иван Петков ще регистрират днес листата на БСП в Пловдив

Заместник-председателят на НС на БСП Кристиан Вигенин и водачът Иван Петков ще регистрират днес листата на партията в Пловдив. Както вече ви съобщихме, досегашния депутат и настоящ председател на левицата в града под тепетата Иван Петков ще оглави листата на БСП Пловдив за предстоящите парламентарни избори. Петков събра 94 от общо 112 делегатски гласове, което му осигури първото място Втори в листата на пловдивските социалисти с лидер Корнелия Нинова е известният художник от града на тепетата Матей Матеев, а трети – патоанатомът доц. д-р Илия Биволарски.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
БСП

Заместник-председателят на НС на БСП Кристиан Вигенин и водачът Иван Петков ще регистрират днес листата на партията в Пловдив.

Както вече ви съобщихме, досегашния депутат и настоящ председател на левицата в града под тепетата Иван Петков ще оглави листата на БСП Пловдив за предстоящите парламентарни избори. Петков събра 94 от общо 112 делегатски гласове, което му осигури първото място

Втори в листата на пловдивските социалисти с лидер Корнелия Нинова е известният художник от града на тепетата Матей Матеев, а трети – патоанатомът доц. д-р Илия Биволарски.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини