Комисар Радослав Начев е временно изпълняващ длъжността директор на ОДМВР Пловдив

Комисар Радослав Начев е временно изпълняващ длъжността директор на Областната дирекция на МВР. Той бе назначен в петък със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Радослав Начев заема поста на отстранения вчера старши комисар Васил Костадинов, който също със заповед на вътрешния министър е назначен на друга длъжност в системата на МВР – в звеното за подпомагане на министъра. До смяната се стигна заради убийството на 24-годишния Димитър Малинов в Цалапица. Заради създалото се напрежение и протестите на хората там министър Стоянов поиска оставки на ст. комисар Костадинов и  на началника на РУ Стамболийски Ангел Керпиев. И двамата отказаха. Радослав Начев е роден през 1983 г. в Пловдив. През 2007 г. завършва Академията на МВР със специалност „Противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и превенция“.  След това започва работа като  полицейски инспектор в група „Организация на движението, пътен контрол и превантивна дейност“  в сектор „Пътна полиция“ на ОДМВР – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Радослав Начев

Комисар Радослав Начев е временно изпълняващ длъжността директор на Областната дирекция на МВР. Той бе назначен в петък със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

Радослав Начев заема поста на отстранения вчера старши комисар Васил Костадинов, който също със заповед на вътрешния министър е назначен на друга длъжност в системата на МВР – в звеното за подпомагане на министъра.

До смяната се стигна заради убийството на 24-годишния Димитър Малинов в Цалапица. Заради създалото се напрежение и протестите на хората там министър Стоянов поиска оставки на ст. комисар Костадинов и  на началника на РУ Стамболийски Ангел Керпиев. И двамата отказаха.

Радослав Начев е роден през 1983 г. в Пловдив. През 2007 г. завършва Академията на МВР със специалност „Противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и превенция“.  След това започва работа като  полицейски инспектор в група „Организация на движението, пътен контрол и превантивна дейност“  в сектор „Пътна полиция“ на ОДМВР – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини