Кметът на „Централен“ Георги Стаменов разгледа обновената ДЯ „Детска ясла на мечтите“

Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов и заместник-кметът Фиданка Кацарева, придружени от директора на ДЯ „Детска ясла на мечтите“ Силвия Митрова, разгледаха обновените помещения в детското заведение. Ремонтът, който приключи миналата седмица, включва смяна на балатума и боядисване на стените в стаите на трите групи и коридора. За децата са закупени нови легла и кошари, както и шкафове за  спалното им бельо. Подменени са бюрата, а от двете страни на стълбището е монтиран нов обезопасяващ парапет. До дни се очаква да бъдат доставени и пейките, на които малчуганите ще сядат. Малки изпълнители, облечени с народни носии спечелиха сърцата на гостите със специалната празнична програма, по време на която пяха песнички за зимата и дядо Коледа и играха ръченица и българско хоро.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Кметът на "Централен" Георги Стаменов разгледа обновената ДЯ "Детска ясла на мечтите"

Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов и заместник-кметът Фиданка Кацарева, придружени от директора на ДЯ „Детска ясла на мечтите“ Силвия Митрова, разгледаха обновените помещения в детското заведение.

Ремонтът, който приключи миналата седмица, включва смяна на балатума и боядисване на стените в стаите на трите групи и коридора. За децата са закупени нови легла и кошари, както и шкафове за  спалното им бельо. Подменени са бюрата, а от двете страни на стълбището е монтиран нов обезопасяващ парапет.

До дни се очаква да бъдат доставени и пейките, на които малчуганите ще сядат.

Малки изпълнители, облечени с народни носии спечелиха сърцата на гостите със специалната празнична програма, по време на която пяха песнички за зимата и дядо Коледа и играха ръченица и българско хоро.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни