Кметът на район „Западен“ с подарък за всеки първолак

Кметът на район „Западен“ Димитър Колев ще подари книжки на всеки първолак, които утре за пръв път ще прекрачат училищния праг. Общо 305 деца ще получат „Приказки за първолака“. „15 септември е истински празник, който по тържественост се доближава до 24 май. Първият учебен ден естествено е най-вълнуващ за първолаците. Надявам се тази книжка да ги запали по четенето и да им разкрие магията на приказките. Желая им никога да не губят ентусиазма и жаждата за знания, които изпитват на първия учебен ден“, заяви кметът Димитър Колев. Той уточни, че всички училища и детски градини на територията на района са готови за новата учебна година.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Приказки за първолака - книга
Снимка: район Западен

Кметът на район „Западен“ Димитър Колев ще подари книжки на всеки първолак, които утре за пръв път ще прекрачат училищния праг. Общо 305 деца ще получат „Приказки за първолака“.

„15 септември е истински празник, който по тържественост се доближава до 24 май. Първият учебен ден естествено е най-вълнуващ за първолаците. Надявам се тази книжка да ги запали по четенето и да им разкрие магията на приказките. Желая им никога да не губят ентусиазма и жаждата за знания, които изпитват на първия учебен ден“, заяви кметът Димитър Колев.

Той уточни, че всички училища и детски градини на територията на района са готови за новата учебна година.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини