в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Партия КОД ще се яви самостоятелно на местните избори в Пловдив

Партия КОД ще се яви самостоятелно на местните избори в Пловдив

„Партия КОД ще се яви самостоятелно на местните избори в Пловдив. Не влизаме в безпринципни коалиции и искаме да запазим чист профила си на истинска дясно партия.“ Това заяви лидерът на КОД – Пловдив, Пепа Деведжиева, след като партията регистрира листа с кандидати за общински съветници. Списъкът съдържа 6 имена: Пенка Деведжиева – член на Националното ръководство и председател на КОД – Пловдив. В мандата на местната власт от 2015-а до 2019 г. тя беше зам.-председател на Общинския съвет. Завършила е „Публична администрация”, както и „Стопанско управление”. Магистър е по „Финансов мениджмънт“. Занимава се със застраховане от над 20 години. Ивайло Спасов – заместник-председател на КОД – Пловдив. Завършил е „Публична администрация“, магистър по “Публичен мениджмънт и политики”. . Занимава се с администрация и управление на човешки ресурси. Активно работи за намаляването на шума, подобряването на градската среда, достъпно и бързо административно обслужване, прозрачност в управлението, запазване на чистотата на българския език. Николай Ганев – магистър по финанси. IT специалист с над 20 години стаж. Притежава международни патенти в областта на електрониката, автоматизацията и автомобилната индустрия. Галина Карауланова – лекар със специалност е “Епидемиология на инфекциозните болести”. Завършила е и магистратура по “Здравен мениджмънт”. Д-р Карауланова е основател на отдел “Контрол” към […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Ивайло Спасов - КОД

„Партия КОД ще се яви самостоятелно на местните избори в Пловдив. Не влизаме в безпринципни коалиции и искаме да запазим чист профила си на истинска дясно партия.“ Това заяви лидерът на КОД – Пловдив, Пепа Деведжиева, след като партията регистрира листа с кандидати за общински съветници. Списъкът съдържа 6 имена:

Пенка Деведжиева – член на Националното ръководство и председател на КОД – Пловдив. В мандата на местната власт от 2015-а до 2019 г. тя беше зам.-председател на Общинския съвет. Завършила е „Публична администрация”, както и „Стопанско управление”. Магистър е по „Финансов мениджмънт“. Занимава се със застраховане от над 20 години.

Ивайло Спасов – заместник-председател на КОД – Пловдив. Завършил е „Публична администрация“, магистър по “Публичен мениджмънт и политики”. . Занимава се с администрация и управление на човешки ресурси. Активно работи за намаляването на шума, подобряването на градската среда, достъпно и бързо административно обслужване, прозрачност в управлението, запазване на чистотата на българския език.

Николай Ганев – магистър по финанси. IT специалист с над 20 години стаж. Притежава международни патенти в областта на електрониката, автоматизацията и автомобилната индустрия.

Галина Карауланова – лекар със специалност е “Епидемиология на инфекциозните болести”. Завършила е и магистратура по “Здравен мениджмънт”. Д-р Карауланова е основател на отдел “Контрол” към РЗОК – Пловдив. Заемала е позициите началник на дирекция “Профилактика на болестите и промоция на здравето“ в РЗИ – Пловдив, заместник-управител на 2 частни болници, управител на МБАЛ “Свети Мина” в Пловдив. В момента е спешен медик в шоковата зала към МБАЛ “Асеновград”

Десислава Атанасова-Чомакова –  икономист по образование. Работи в МБАЛ “Свети Пантелеймон“ като счетоводител Активно ангажирана с преодоляване на недостатъците на трудовото и осигурителното законодателства.

Атанас Чомаков – със средно специално образование. Работи в частния бизнес в сферата на електроизграждането.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини