в Пловдив / Избори / Парламентарни избори 2024 / Кристиан Вигенин и Иван Петков регистрираха листата на БСП за изборите в Пловдив

Кристиан Вигенин и Иван Петков регистрираха листата на БСП за изборите в Пловдив

Водачите на листите на БСП за Европейски парламент – Кристиан Вигенин и за Парламентарни избори в 16 МИР – Иван Петков регистрираха листата на социалистите в Пловдив. Те бяха придружени от останалите кандидати на БСП в града под тепетата. “Не влизаме в компроматни битки, ние имаме чисти лица и показваме млад екип пред пловдивчани”, заяви Иван Петков пред медиите. Кристиан Вигенин спази традицията за четвърти път да присъства на регистрацията на пловдивската листа, защото градът под тепетата му е на сърце и знае, че с водач като Петков резултатите на БСП в Пловдив ще се повишат. Сред 15-те имена в листата за 16 МИР преобладават икономистите, има адвокат, архитект, експерти в здравеопазването и социалните дейности и други. Средната възраст на кандидатите на БСП за Пловдив е 44 години. Такава е и възрастта на листата на социалистите в Ямбол, където водач е Кристиан Вигенин, както и на листата на БСП за Европейски парламент. Ето и пълната листа на „БСП за България“ за 16-и Многомандатен избирателен район: Иван Петков; Катя Стоилова; Теодора Николаева; Анастас Ангелов; Теодор Христов; Филип Бакалски; Стефан Георгиев; Пламен Назаров; Йовка Златева; Стилиян Иванов; Румен Мотреников; Наум Китанов; Николай Маринов; Николай Аргиров; Мариана Алексиева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Кристиан Вигенин и Иван Петков регистрираха листата на БСП за изборите в Пловдив

Водачите на листите на БСП за Европейски парламент – Кристиан Вигенин и за Парламентарни избори в 16 МИР – Иван Петков регистрираха листата на социалистите в Пловдив. Те бяха придружени от останалите кандидати на БСП в града под тепетата.

“Не влизаме в компроматни битки, ние имаме чисти лица и показваме млад екип пред пловдивчани”, заяви Иван Петков пред медиите.

Кристиан Вигенин спази традицията за четвърти път да присъства на регистрацията на пловдивската листа, защото градът под тепетата му е на сърце и знае, че с водач като Петков резултатите на БСП в Пловдив ще се повишат.

Сред 15-те имена в листата за 16 МИР преобладават икономистите, има адвокат, архитект, експерти в здравеопазването и социалните дейности и други. Средната възраст на кандидатите на БСП за Пловдив е 44 години. Такава е и възрастта на листата на социалистите в Ямбол, където водач е Кристиан Вигенин, както и на листата на БСП за Европейски парламент.

Ето и пълната листа на „БСП за България“ за 16-и Многомандатен избирателен район:

 1. Иван Петков;
 2. Катя Стоилова;
 3. Теодора Николаева;
 4. Анастас Ангелов;
 5. Теодор Христов;
 6. Филип Бакалски;
 7. Стефан Георгиев;
 8. Пламен Назаров;
 9. Йовка Златева;
 10. Стилиян Иванов;
 11. Румен Мотреников;
 12. Наум Китанов;
 13. Николай Маринов;
 14. Николай Аргиров;
 15. Мариана Алексиева.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини