в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Компютъреният специалист Яни Иванов е кандидатът за кмет на „Български възход“ в Пловдив

Компютъреният специалист Яни Иванов е кандидатът за кмет на „Български възход“ в Пловдив

38-годишен компютърен специалист и предприемач е кандидатът за кмет на Български възход в Пловдив. Яни Иванов е представител на частния сектор. „Вярвам, че Пловдив има потенциала да бъде икономически, образователен, културен и духовен център, но му трябва умно управление“, каза след регистрацията на партията за предстоящия местен вот той. Веселина Златанска е кандидатът за кмет на пловдивския район „Централен“. 35-годишният предприемач и баща на две деца Костадин Беларев ще се бори за  кмет на „Южен“. В „Северен“ кандидатът за кмет е Таня Николова. О.р. бригаден генерал Пламен Торлаков е кандидатурата за „Тракия“. Специалистът по автобронетанкова техника и бивш командир на 110 логистичен полк – Пловдив о.р. полк. Костадин Добрев ще се състезава в „Западен“. Йордан Попов е кандидатът за кмет на район „Източен“ от партията на Стефан Янев. Водач на листата за съветници е кандидатът за кмет Яни Иванов, втори е общинският съветник Димитър Чолаков.

38-годишен компютърен специалист е кандидатът за кмет на Български възход в Пловдив

38-годишен компютърен специалист и предприемач е кандидатът за кмет на Български възход в Пловдив. Яни Иванов е представител на частния сектор.

„Вярвам, че Пловдив има потенциала да бъде икономически, образователен, културен и духовен център, но му трябва умно управление“, каза след регистрацията на партията за предстоящия местен вот той.

Веселина Златанска е кандидатът за кмет на пловдивския район „Централен“. 35-годишният предприемач и баща на две деца Костадин Беларев ще се бори за  кмет на „Южен“. В „Северен“ кандидатът за кмет е Таня Николова. О.р. бригаден генерал Пламен Торлаков е кандидатурата за „Тракия“. Специалистът по автобронетанкова техника и бивш командир на 110 логистичен полк – Пловдив о.р. полк. Костадин Добрев ще се състезава в „Западен“. Йордан Попов е кандидатът за кмет на район „Източен“ от партията на Стефан Янев.

Водач на листата за съветници е кандидатът за кмет Яни Иванов, втори е общинският съветник Димитър Чолаков.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини