в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Ивайло Старибратов: Гласувах Пловдив да се управлява честно и прозрачно

Ивайло Старибратов: Гласувах Пловдив да се управлява честно и прозрачно

Гласувах Пловдив да се управлява честно и прозрачно. Да бъде чист и прекрасен град, в който нашите деца да имат желание да се върнат и реализират. Това каза кандидатът за кмет на Пловдив от ПП-ДБ проф. Ивайло Старибратов, след като упражни правото на вот. „Искам да призова пловдичани да гласуват. Днес се решава исторически проблем, който трябва да се реши от жителите на града, не от други. Смятам, че в следващите часове гражданите ще се активизират”, каза Ивайло Старибратов. Той уточни, че се надява да управлява и с гражданите, и с общинския съвет. „Съветниците трябва да са разумни и да дават реални предложения, които да са в полза на всички граждани, а не на определена група хора”. Според него транспортът и ремонтите са сред най-важните проблеми в града, които трябва да се решат приоритетно. „Надявам се да направим нова организация на движение, която да отпуши града. Градът трябва да бъде по-чист и зелен”, каза още кандидатът. Ивайло Старибратов уточни, че ще продължи да работи за Пловдив, дори да не бъде избран за кмет.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Ивайло Старибратов: Гласувах Пловдив да се управлява честно и прозрачно

Гласувах Пловдив да се управлява честно и прозрачно. Да бъде чист и прекрасен град, в който нашите деца да имат желание да се върнат и реализират. Това каза кандидатът за кмет на Пловдив от ПП-ДБ проф. Ивайло Старибратов, след като упражни правото на вот.

„Искам да призова пловдичани да гласуват. Днес се решава исторически проблем, който трябва да се реши от жителите на града, не от други. Смятам, че в следващите часове гражданите ще се активизират”, каза Ивайло Старибратов.

Той уточни, че се надява да управлява и с гражданите, и с общинския съвет. „Съветниците трябва да са разумни и да дават реални предложения, които да са в полза на всички граждани, а не на определена група хора”.

Според него транспортът и ремонтите са сред най-важните проблеми в града, които трябва да се решат приоритетно.

„Надявам се да направим нова организация на движение, която да отпуши града. Градът трябва да бъде по-чист и зелен”, каза още кандидатът.

Ивайло Старибратов уточни, че ще продължи да работи за Пловдив, дори да не бъде избран за кмет.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини