Хванаха няколко пияни шофьора, двама от тях с над 3 промила

Трима пияни водачи са били заловени в рамките на няколкочасов пътен контрол от служители на РУ-Асеновград. При двама от нарушителите дрегерът отчел наличие на алкохол значително над допустимите стойности. Около 20 ч. снощи в село Избеглии бил забелязан да се движи „Фолксваген“ без регистрационни табели. Последвало спирането му и проверка на шофьора, който се оказал солидно почерпен – над 3 промила. В първите минути на днешния ден в Асеновград пък е засечен неправоспособен водач на „Форд“, чиято алкохолна проба показала наличие на над 2 промила. Малко по-късно зад волана на автомобил от същата марка в града бил хванат и друг мъж след употреба на спиртни напитки. Апаратът при него отчел над 1,3 промила. И тримата шофьори са отказали да дадат кръвна проба за химически анализ. С полицейски заповеди са задържани за едно денонощие, водят се бързи производства. Междувременно мъртво пиян водач пренощувал в ареста на Второ РУ в Пловдив. Около 22 ч. снощи, на ул. „Иван Вазов“ той бил установен зад волана на „Ауди“ с концентрация на алкохол в кръвта над 3 промила.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - пиян шофьор - дрегер - алкохол

Трима пияни водачи са били заловени в рамките на няколкочасов пътен контрол от служители на РУ-Асеновград. При двама от нарушителите дрегерът отчел наличие на алкохол значително над допустимите стойности.

Около 20 ч. снощи в село Избеглии бил забелязан да се движи „Фолксваген“ без регистрационни табели. Последвало спирането му и проверка на шофьора, който се оказал солидно почерпен – над 3 промила.

В първите минути на днешния ден в Асеновград пък е засечен неправоспособен водач на „Форд“, чиято алкохолна проба показала наличие на над 2 промила.

Малко по-късно зад волана на автомобил от същата марка в града бил хванат и друг мъж след употреба на спиртни напитки. Апаратът при него отчел над 1,3 промила.

И тримата шофьори са отказали да дадат кръвна проба за химически анализ. С полицейски заповеди са задържани за едно денонощие, водят се бързи производства.

Междувременно мъртво пиян водач пренощувал в ареста на Второ РУ в Пловдив. Около 22 ч. снощи, на ул. „Иван Вазов“ той бил установен зад волана на „Ауди“ с концентрация на алкохол в кръвта над 3 промила.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни