Блъснаха майка с дете на пешеходна пътека

Майка с дете са без сериозни наранявания след пътно произшествие в неделя в село Йоаким Груево. Сигналът е получен след 14 ч. в РУ-Стамболийски. По предварителни данни, докато пресичала на пешеходна пътека, 25-годишна жена с двегодишно момченце на ръце, била блъсната от лек автомобил „Шкода“. След обстойни прегледи в болница, и двамата са освободени за домашно лечение с леки контузии. Автомобилът управлявал младеж на 20 години, чиято алкохолна проба е отрицателна. Случаят е отработен по административен ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Майка с дете са без сериозни наранявания след пътно произшествие в неделя в село Йоаким Груево. Сигналът е получен след 14 ч. в РУ-Стамболийски.

По предварителни данни, докато пресичала на пешеходна пътека, 25-годишна жена с двегодишно момченце на ръце, била блъсната от лек автомобил „Шкода“.

След обстойни прегледи в болница, и двамата са освободени за домашно лечение с леки контузии. Автомобилът управлявал младеж на 20 години, чиято алкохолна проба е отрицателна. Случаят е отработен по административен ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини