Хванаха непълнолетни да драскат със спрей надписи с неприлично съдържание по училище

Две вандалски прояви с непълнолетни извършители са регистрирани в полицията. Минути след 23 ч. в петък гражданин съобщил в Трето РУ, че няколко момчета драскат със спрей по фасадата на основно училище на ул. „Полк. Сава Муткуров“ в Пловдив. На място униформените установили, че с надписи с неприлично съдържание са покрити над 30 метра от стените на учебното заведение. След бързите полицейски действия е задържан 17-годишният им автор, изяснена е самоличността и на останалите съпричастни към увреждането тийнейджъри – двама на 16 години и 15-годишен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Спрей за графити

Две вандалски прояви с непълнолетни извършители са регистрирани в полицията.

Минути след 23 ч. в петък гражданин съобщил в Трето РУ, че няколко момчета драскат със спрей по фасадата на основно училище на ул. „Полк. Сава Муткуров“ в Пловдив. На място униформените установили, че с надписи с неприлично съдържание са покрити над 30 метра от стените на учебното заведение.

След бързите полицейски действия е задържан 17-годишният им автор, изяснена е самоличността и на останалите съпричастни към увреждането тийнейджъри – двама на 16 години и 15-годишен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини