Хванаха мъж, откраднал пари от отключена кола

Бързо производство е образувано срещу 58-годишен пазарджиклия, хванат в момент на кражба в Пловдив. Вчера съмнителното му поведение край кола на паркинг на голяма търговска верига на бул. „Пещерско шосе“ направило впечатление на патрулиращ екип от Второ РУ. Последвалата незабавна проверка установила, че мъжът е задигнал 50 лева от оставената отключена чужда кола. Извършителят е задържан за срок до 24 часа. Междувременно в районното управление със същата мярка се озовал и 48-годишен криминално проявен и осъждан русенец. В хода на разследване по образувано досъдебно производство са събрани данни, че преди дни той откраднал служебни пари от работно помещение в Регионалния исторически музей.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пари - заплата

Бързо производство е образувано срещу 58-годишен пазарджиклия, хванат в момент на кражба в Пловдив. Вчера съмнителното му поведение край кола на паркинг на голяма търговска верига на бул. „Пещерско шосе“ направило впечатление на патрулиращ екип от Второ РУ. Последвалата незабавна проверка установила, че мъжът е задигнал 50 лева от оставената отключена чужда кола. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

Междувременно в районното управление със същата мярка се озовал и 48-годишен криминално проявен и осъждан русенец. В хода на разследване по образувано досъдебно производство са събрани данни, че преди дни той откраднал служебни пари от работно помещение в Регионалния исторически музей.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни