Хванаха 4-ма да шофират в неадекватно състояние

Четирима водачи са задържани при пътния контрол през последното денонощие на територията на дирекцията. Около 1 ч. днес в Първо РУ бил отведен 42-годишен пловдивчанин, хванат на бул. „Македония“ в областния град да управлява лек автомобил „Форд“ под въздействие на наркотици. Вчера по обяд, в подобно неадекватно състояние бил и 41-годишен  шофьор на товарен автомобил от Стара Загора, установен от служителите на реда в Раковски. По същото време колегите им от РУ-Труд спрели за проверка лек автомобил „БМВ“ в село Граф Игнатиево с 35-годишен мъж от Казанлък зад волана, чиято проба с драг чек също дала положителен резултат. Междувременно в сградата на полицията в Хисаря се озовала 51-годишна жена, шофирала „Опел“-а си след употреба на алкохол над 1,8 промила. Срещу всички нарушители са образувани бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, пиян шофьор, алкохол, материални щети
Снимка: iStock

Четирима водачи са задържани при пътния контрол през последното денонощие на територията на дирекцията.

Около 1 ч. днес в Първо РУ бил отведен 42-годишен пловдивчанин, хванат на бул. „Македония“ в областния град да управлява лек автомобил „Форд“ под въздействие на наркотици.

Вчера по обяд, в подобно неадекватно състояние бил и 41-годишен  шофьор на товарен автомобил от Стара Загора, установен от служителите на реда в Раковски.

По същото време колегите им от РУ-Труд спрели за проверка лек автомобил „БМВ“ в село Граф Игнатиево с 35-годишен мъж от Казанлък зад волана, чиято проба с драг чек също дала положителен резултат.

Междувременно в сградата на полицията в Хисаря се озовала 51-годишна жена, шофирала „Опел“-а си след употреба на алкохол над 1,8 промила.

Срещу всички нарушители са образувани бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини