Хванаха 22-годишен криминално проявен и осъждан пловдивчанин за кражби от автомобили

След усилено разследване криминалисти от Шесто РУ разкриха автор на взломни кражби от автомобили. В първия ден от месеца в районното управление постъпила информация за разбити странични стъкла на три паркирани в съседство моторни превозни средства на улица в квартал „Изгрев“. При огледите било установено, че са демонтирани акумулаторите на колите, липсват и два телевизора и автонавигация. В хода на предприетите оперативни и издирвателни действия са събрани доказателства, че кражбите са дело на криминално проявен и осъждан 22-годишен пловдивчанин. Той е задържан за едно денонощие, а от него са иззети откраднатите вещи. След доклад на случая в Районна прокуратура – Пловдив, извършителят е привлечен като обвиняем и приведен за 72 часа в ареста.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържани

След усилено разследване криминалисти от Шесто РУ разкриха автор на взломни кражби от автомобили.

В първия ден от месеца в районното управление постъпила информация за разбити странични стъкла на три паркирани в съседство моторни превозни средства на улица в квартал „Изгрев“. При огледите било установено, че са демонтирани акумулаторите на колите, липсват и два телевизора и автонавигация.

В хода на предприетите оперативни и издирвателни действия са събрани доказателства, че кражбите са дело на криминално проявен и осъждан 22-годишен пловдивчанин. Той е задържан за едно денонощие, а от него са иззети откраднатите вещи.

След доклад на случая в Районна прокуратура – Пловдив, извършителят е привлечен като обвиняем и приведен за 72 часа в ареста.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини