Задържаха 2 млади жени за джебчийска кражба на портмоне с 1000 лв. в него

След усилено разследване пловдивски криминалисти разкриха авторки на джебчийска кражба. Работата на служителите от Второ РУ започнала по сигнал от средата на миналия месец за откраднато с ловкост портмоне с 1000 лева от посетителка в магазин за дрехи втора употреба. С помощта на колегите им от Четвърто РУ разследващите влезли в дирите на две млади жени от село край Раковски, известни за подобни престъпления. С полицейска заповед извършителките са били задържани за едно денонощие, а работата по документиране на случая и изясняване на съпричастността им и към други подобни посегателства продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, акция, катастрофа

След усилено разследване пловдивски криминалисти разкриха авторки на джебчийска кражба.

Работата на служителите от Второ РУ започнала по сигнал от средата на миналия месец за откраднато с ловкост портмоне с 1000 лева от посетителка в магазин за дрехи втора употреба.

С помощта на колегите им от Четвърто РУ разследващите влезли в дирите на две млади жени от село край Раковски, известни за подобни престъпления.

С полицейска заповед извършителките са били задържани за едно денонощие, а работата по документиране на случая и изясняване на съпричастността им и към други подобни посегателства продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини