Хванаха 18-годишен и малолетен с наркотици при спецакция

Две момчета са били задържани с наркотици при спецакция на служителите на реда в Раковски. Срещу тях са образувани бързи производства под наблюдение на прокуратурата. 18-годишен е заловен в момент на сделка с марихуана, а при последвалите неотложни процесуално-следствени действия от него са иззети електронна везна и почти 20 грама от същото вещество. С постановление на наблюдаващ окръжен прокурор тийнейджърът е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 354а, ал. 1 от НК и приведен в ареста за  срок до 72 часа. В районното управление пък е отведено малолетно момче, хванато с доза марихуана по време на полицейската операция. Междувременно за притежание на наркотици в Шесто РУ попаднал криминално проявен пловдивчанин. В квартал „Столипиново“ той бил спрян за проверка с управлявания лек автомобил и се оказало, че държи в себе си 6 пакетчета хероин и други 2 със съдържание на марихуана. Срещу извършителя се води досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Марихуана, наркотици

Две момчета са били задържани с наркотици при спецакция на служителите на реда в Раковски. Срещу тях са образувани бързи производства под наблюдение на прокуратурата. 18-годишен е заловен в момент на сделка с марихуана, а при последвалите неотложни процесуално-следствени действия от него са иззети електронна везна и почти 20 грама от същото вещество. С постановление на наблюдаващ окръжен прокурор тийнейджърът е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 354а, ал. 1 от НК и приведен в ареста за  срок до 72 часа. В районното управление пък е отведено малолетно момче, хванато с доза марихуана по време на полицейската операция.

Междувременно за притежание на наркотици в Шесто РУ попаднал криминално проявен пловдивчанин. В квартал „Столипиново“ той бил спрян за проверка с управлявания лек автомобил и се оказало, че държи в себе си 6 пакетчета хероин и други 2 със съдържание на марихуана. Срещу извършителя се води досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини