Художници от СУ „Цар Симеон Велики“ с изложба в областната администрация

Изложба на талантливи художници от пловдивското училище „Цар Симеон Велики“ беше открита днес в 13 часа в областна администрация. Сборната експозиция „Есенна мозайка“ е под патронажа на областния управител на Пловдив Ангел Стоев и беше открита в навечерието на Деня на народните будители. Част от картините в нея са посветени на българските просветители, книжовници и революционери. Събитието е първото от поредицата инициативи, които СУ „Цар Симеон Велики“ подготвя по случай предстоящата си 55-ата годишнина. То е открито през 1968 г. като основно, а днес е сред най-добрите средни училища в града с обновена база, съвременна обучителна програма и мотивиран екип от преподаватели.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Есенна мозайка - изложба на художници от СУ "Цар Симеон Велики"

Изложба на талантливи художници от пловдивското училище „Цар Симеон Велики“ беше открита днес в 13 часа в областна администрация.

Сборната експозиция „Есенна мозайка“ е под патронажа на областния управител на Пловдив Ангел Стоев и беше открита в навечерието на Деня на народните будители. Част от картините в нея са посветени на българските просветители, книжовници и революционери.

Събитието е първото от поредицата инициативи, които СУ „Цар Симеон Велики“ подготвя по случай предстоящата си 55-ата годишнина. То е открито през 1968 г. като основно, а днес е сред най-добрите средни училища в града с обновена база, съвременна обучителна програма и мотивиран екип от преподаватели.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни